Sivota

Sivota – letovanje 2015.

Sivota letovanje 2015.

Sivota koju još nazivaju i grčkim Karibima se nalazi između Igumenice i Parge i poznata je po skrivenim plažama i malim uvalama gde će svako naći svoje mesto za uživanje i kupanje.
Pripada opštini Tesprotija koja se proteže na oko 1.500 kvadratnih kilometara i pripada oblasti Epir. Sa terasa hotela i  apartmana koji su okrenuti ka moru vide se grčka ostrva Paksos, Antipaksos i Krf, do kojih se trajektom ili feribotom stiže za samo četrdesetak minuta. Obala je vijugava sa mnostvo stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe pescane plaze sa belim peskom i prozirnim morem…. Mesto je amfiteatralno raspoređeno na okolne brežuljke i spušta se ka centralnoj promenadi i lučici sa jahtama i ribarskim brodićima.
Savršeni klimatski uslovi, mediteransko rastinje uz razuđenu obalu i četinari na obodima planinskih masiva i brojni maslinjaci na posetioce deluju opijajuće.

Sivota je udaljena od Novog Sada oko 1040 km, a od Beograda oko 950 km.

Zahvaljujući predivnim zelenim pejzažima  i lepom plavom moru ovo je selo idealno za porodični odmor ali i savršen kutak za zaljubljene zbog svoje čarobne romantike.
Kada sunce zađe, potone u more iza Sivote, krenite u šetnju po živopisnoj luci, odsednite u nekoj taverni i uživajte u tradicionalnoj kuhinji i domaćem vinu.

ApartmaniHoteliCenovniciSpecijalne ponudeRezerviši

Ponuda apartmana u letovalištu Sivota

vila-Margaritis-Sivota-16

Apartmani MARGARITIS Sivota

Apartmani MARGARITIS Sivota   Lokacija: Apartmani MARGARITIS Sivota je udaljena 300m od plaže i 50 od luke Sadržaj: Dvorište Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi Ležajevi: Klasični singl ležajevi; studiji za dve, tri ili četiri osoe u prizemlju i na prvom spratu Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5 eur dnevno. Naš komentar: […]

0 comments
vila-Margarita-Sivota-0

Apartmani MARGARITA Sivota

Apartmani MARGARITA Sivota Lokacija: Apartmani MARGARITA Sivota je udaljena 300m od plaže i 300m od luke Sadržaj: Veliko dvorište sa mogućnošću parkinga, roštilj u dvorištu, kao i garniture za sedenje Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi Ležajevi: Klasični singl ležajevi; apartmani za smeštaj dve do tri osobe na drugom spratu Klima: Korišćenje […]

0 comments

pretraga hotela
cenovnik hotela
cenovnik hotela sa autobuskim prevozom

specijalne ponude
specijal

Specijal 1

AKCIJA NEDELJE 14.04.-19.04.2015 POPUSTI ZA RANE UPLATE – GRČKA APARTMANI: 20% – POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE VAŽI DO 19.04.2015. 10% – POPUSTA ZA 40% UPLATE PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2015. VAŽI ZA: –LEPTOKARIA (VILA OCEANIS) –PARALIA (VILA ZINOS) -OLYMPIC BEACH (VILA OLGA) -JERISOS (VILE KLEOPATRA i RULIS) -TRIPITI […]

0 comments

Submit