Sivota

Sivota – letovanje 2014

Sivota letovanje 2014.

Sivota koju još nazivaju i grčkim Karibima se nalazi između Igumenice i Parge i poznata je po skrivenim plažama i malim uvalama gde će svako naći svoje mesto za uživanje i kupanje.
Pripada opštini Tesprotija koja se proteže na oko 1.500 kvadratnih kilometara i pripada oblasti Epir. Sa terasa hotela i  apartmana koji su okrenuti ka moru vide se grčka ostrva Paksos, Antipaksos i Krf, do kojih se trajektom ili feribotom stiže za samo četrdesetak minuta. Obala je vijugava sa mnostvo stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe pescane plaze sa belim peskom i prozirnim morem…. Mesto je amfiteatralno raspoređeno na okolne brežuljke i spušta se ka centralnoj promenadi i lučici sa jahtama i ribarskim brodićima.
Savršeni klimatski uslovi, mediteransko rastinje uz razuđenu obalu i četinari na obodima planinskih masiva i brojni maslinjaci na posetioce deluju opijajuće.

Zahvaljujući predivnim zelenim pejzažima  i lepom plavom moru ovo je selo idealno za porodični odmor ali i savršen kutak za zaljubljene zbog svoje čarobne romantike.
Kada sunce zađe, potone u more iza Sivote, krenite u šetnju po živopisnoj luci, odsednite u nekoj taverni i uživajte u tradicionalnoj kuhinji i domaćem vinu.

ApartmaniHoteliCenovniciRezervišiSpecijalne ponude

Apartmani Sivota

vila AretiVila Areti Sivota je udaljena oko 500m od centra mesta, oko 1km od marine i najbliže plaže Zavia. Vila je potpuno opremljena i predstavlja idealno mesto za odmor.
vila ArmoniadesVila Armoniades Sivota je sagrađena 2011. godine i potpuno je opremljena. Udaljena od centra mesta i crkve oko 250m, oko 600m od marine i oko 900m od plaže Galikos Molos.
Vila DemirisVila Demiris Sivota je kompleks apartmana, to su novoizgrađeni objekti koji se prostiru na površini od 4ha i nalaze se na brdu iznad same luke.
vila EmilyVila Emily Sivota je objekat koji se nalazi u centru mesta, na oko 50m od marine i oko 250m od plaže “Galikos Molos”
vila KikaVila Kika Sivota se nalazi na 250m od plaže “Galikos Molos” i 500m od od centra mesta. Vila se nalazi u prelepom ambijentu sa bujnom vegetacijom.
vila KimonVila Kimon Sivota je potpuno renovirana 2010.godine. Nalazi se na 250m od centra grada i na 250m od plaže “Galikos Molos”
vila MagnoliaVila Magnolia Sivota se nalazi na prelepom mestu, odakle se pruža pogled na plažu “Galikos Molos” i mesto Sivotu
vila NiridesVila Nirides Sivota je izgrađena u skladu sa reljefom i okruženjem . Smeštena je u mestu Sivota, na oko 400m udaljenosti od centra mesta i na oko 250m udaljenosti od plaže “Karvuno”
vila SandyVila Sandy Sivota je udaljena oko 500m od plaže Zavia i na oko 800m od centra Sivote. Vila je kompletno opremljena: klima uređaj, LCD- televizori, internet
vila ZaviaVila Zavia Sivota se nalazi na oko 250m od plaže “Zavia”, a od centra mesta 1km. Apartmani su kompletno opremljeni. Vila poseduje i veliki vrt, kao i roštilj na otvorenom.
vila PortoVila Porto Sivota se nalazi u centralnom delu mesta, na 70m od glavnog šetališta pored marine i na oko 200m od plaže “Galikos Molos”
vila LoutsisVila Loutsis Sivota se nalazi na oko 300m od plaže “Zavia” i na oko 500m od centra mesta.

Hoteli Sivota

Cenovnici Sivota

Cenovnik Sivota – ponuda 1

Cenovnik Sivota – ponuda 2

Rezeviši


Specijalne ponude Sivota

Trenutno nema specijalne ponude za Sivotu.

Kompletnu ponudu za last minute aranžmane pogledajte na SPECIJALNE PONUDE