Polihrono

Polihrono 2015. – apartmani i hoteli

Polihrono 2015. - apartmani i hoteli

Polihrono se nalazi u uvalama prelepog i čistog  zaliva Toroneos, na samo 100 km od Soluna, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Polihrono je okružen bujnom mediteranskom vegetacijom i čistom vodom. Polihrono nudi sve ono što je potrebno za miran porodični odmor. Polihrono karakteriše i dugačka peščana plaža sa postepenim ulaskom u more. Na plaži u Polihronu postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki. Prirodna lepota, dobra snabdevenost, gostoljubivost domaćina garancija su za dobar odmor i idealan provod. U Polihronu postoji sve ono što je potrebno za odmor i uživanje, mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, pekara, picerija, takodje postoji i ambulanta i apoteka. Poluostvo Halkidiki je bogat borovom šumom, hrastovinom i maslinjacima. Kontinentalna klima sa puno sunčanih dana (oko 300 dana godišnje) karakteriše ovaj predeo izuzetno popularnim za letovanje. U periodu od oktobra do februara temperature se kreću od 3 do 19 stepeni Celzijusa, a leti od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Čisto more, duga peščana plaža, borova šuma koja krasi celo poluostrvo i slikovito naselje sa bogatom turističkom ponudom privlače veliki broj putnika svake godine. Prirodne lepote, izuzetni pejzaži, prijatna klima, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

Polihrono je udaljen od Novog Sada oko 830 km, a od Beograda oko 740 km.

Pored letovališta Polihrono u istoj regiji nalaze se i letovališta Pefkohori, Hanioti, Kalitea i Skala Furka.

Osim letovanja možete koristiti i autobuski prevoz za Grčku ili ponudu putovanja

Za letovanje u Polihronu 2015. pripremili smo Vam veliki broj aranžmana. Provedite letovanje u Polihronu, smeštaj u hotelima ili apartmanima.

Tokom boravka u mestu Polihrono dostupni su Vam izleti:

Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland.

Mapa Polihrono

ApartmaniHoteliCenovniciSpecijalne ponudeRezerviši

Ponuda apartmana u letovalištu Polihrono

Vila-PANORAMA-Polihrono-1

Vila PANORAMA Polihrono

Vila PANORAMA Polihrono Vila PANORAMA Polihrono smestena je na brezuljku sa koga se pruža predivan pogled na ceo zaliv Toroneos. Panorama koja ce se ukazati pred vama svakako ce vas očarati. Na oko 600 m od plaže i 50-ak metara od prodavnica ova vila raspolaze dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka soba ima opremljenu […]

0 comments

pretraga hotela
cenovnik hotela
cenovnik hotela sa autobuskim prevozom

specijalne ponude

Uskoro...