Polihrono

Polihrono 2014. – apartmani i hoteli

Letovanje Polihrono Grcka 2014, apartmani Polihrono, hoteli Polihrono

Polihrono se nalazi u uvalama prelepog i čistog  zaliva Toroneos, na samo 100 km od Soluna, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Polihrono je okružen bujnom mediteranskom vegetacijom i čistom vodom. Polihrono nudi sve ono što je potrebno za miran porodični odmor. Polihrono karakteriše i dugačka peščana plaža sa postepenim ulaskom u more. Na plaži u Polihronu postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki. Prirodna lepota, dobra snabdevenost, gostoljubivost domaćina garancija su za dobar odmor i idealan provod. U Polihronu postoji sve ono što je potrebno za odmor i uživanje, mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, pekara, picerija, takodje postoji i ambulanta i apoteka. Poluostvo Halkidiki je bogat borovom šumom, hrastovinom i maslinjacima. Kontinentalna klima sa puno sunčanih dana (oko 300 dana godišnje) karakteriše ovaj predeo izuzetno popularnim za letovanje. U periodu od oktobra do februara temperature se kreću od 3 do 19 stepeni Celzijusa, a leti od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Čisto more, duga peščana plaža, borova šuma koja krasi celo poluostrvo i slikovito naselje sa bogatom turističkom ponudom privlače veliki broj putnika svake godine. Prirodne lepote, izuzetni pejzaži, prijatna klima, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

Za letovanje u Polihronu 2014. pripremili smo Vam veliki broj aranžmana. Provedite letovanje u Polihronu, smeštaj u hotelima ili apartmanima.

Tokom boravka u mestu Polihrono dostupni su Vam izleti:

Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland.

Mapa Polihrono

ApatmaniHoteliCenovniciSpecijalne ponudeRezerviši

Apartmani Polihrono 2014.

kuca Palm beach Polihrono 8Apartmanski hotel Palm Beach se nalazi na oko 170 metara udaljenosti od plaže, u veoma mirnom delu Polihrona. Dvorištem vile dominiraju palme i bazen sa ležaljkama.
vila Dimitris Eleni Polihrono 1Vila Dimitris Eleni se nalazi u Polihronu, uz plažu, na samoj obali mora. Vila Dimitris Eleni nema sopstveni parking.
kuca Finlandia Polihrono 13Vila Finlandia se nalazi u neposrednoj blizini centra Polihrona, na oko 150m udaljenosti od plaže.
Vila HRISULA 1 PolihronoVila Hrisula 1 se nalazi u prvom redu kuća, na samoj plaži u centru Polihrona. Iza objekta se nalazi ograđeno dvorište koje se može koristiti kao parking prostor.
Vila HRISULA 2 PolihronoVila Hrisula 2 se nalazi na udaljenosti od oko 250 metara od mora, u novijem delu Polihrona.
 vila Lica PolihronoVila Lica se nalazi u centralnom delu Polihrona. Od plaže je udaljena 50-tak metara. Raspolaže sa trokrevetnim apartmanima
polihrono-atanasios-village-1-1Vila Athanasios village je kompleks vila sa bazenom, smešten u prelepom i mirnom mediteranskom okruženju, na samoj obali u centralnom delu Polihrona.
galini-beach-1Vila Galini Beach je smeštena uz šetalište, na samoj obali mora. Blizina najlepšeg dela plaže, kao i zelenilo negovanog dvorišta koje je na raspolaganju gostima
galini-lux-1aVila Galini lux se nalazi nadomak mora, u drugoj liniji kuća. Višegodišnje iskustvo naše agencije nam je pokazalo da Galini Lux iz godine u godinu opravdava poverenje svojih gostiju
vila Galini Nova Polihrono 11Vila Galini Nova je izgrađena 2008. godine i smeštena je na samoj obali mora, neposredno pored šetališta.
polihrono-mina-1aVila Mina se nalazi nadomak mora, idealno je locirana u odnosu na najlepši deo plaže i šetališta. U neposrednoj blizini nalaze se i pekara i supermarket, tako da je vila pravi izbor za porodični odmor.
polihrono-katarina-1aVila Katarina se nalazi u centralnom delu Polihrona, nadomak glavnog trga, na oko 100 m udaljenosti od mora. U blizini se nalaze i supermarket, poslastičarnica, pekara…
polihrono-avendino-1aVila Avendino je smeštena nadomak mora, uz prvu liniju kuća, u neposrednoj blizini supermarketa, restorana i široke peščane plaže.
polihrono-olimpija-2Vila Olimpia se nalazi u mirnom delu Polihrona, u veoma prijatnom okruženju, na oko 50 metara od mora i peščane plaže.
sakis-polihrono-4Vila Sakis smeštena je na samoj obali mora, idealno je locirana u odnosu na najlepši deo plaže i šetališta. U neposrednoj blizini se nalaze i pekara i supermarket, tako da je vila pravi izbor za porodični odmor.
sula-polihrono-5Vila Sula se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od mora, u novijem delu Polihrona. U njenoj blizini nalaze se supermarket, restoran, igralište za decu, što je čini pravim izborom za porodični odmor.
polihrono-eva-1aVila Eva se nalazi u mirnom delu Polihrona, na par minuta hoda od mora, nadomak centralnog trga i u blizini supermarketa, poslastičarnice, pekare…
vila Alexandris Polihrono 5Vila Alexandris se u centralnom delu Polihrona na oko 70 metara od plaže. Vila Alexandris poseduje apartmane koji su raspoređeni na visokom prizemlju i I spratu.
vila Leonardo PolihronoVila Leonardo je smeštena na 180 od plaže, u velikom dvorištu sa roštiljem predviđenom za boravak i opuštanje gostiju, okružena zelenilom.
vila Dimitris Polihrono 10Vila Dimitris je smeštena u centralnom delu mesta, na 50 metara od plaže. Vila Dimitris poseduje lepo uređene petokrevetne apartmane sa francuskim ležajem.
Vila Galini Superior Polihrono 4Vila Galini superior se nalazi u Polihronu na samoj obali mora u prvoj liniji kuća.Vila Galini superior ima dva tipa 1/3+1 studia.
vila George Polihrono 7Vila George se nalazi u centru Polihrona na 200 m od plaže. Maksimalni kapacitet 1/3+1 apartmana: 4 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i dva deteta do 7 godina.
vila Maria Polihrono 2Vila Maria se nalazi u centru Polihrona, na oko 150 metara od plaže. Vila Maria je renovirana 2009. godine, okružena zelenilom, ima svoje dvorište koje je ograđeno i moguće je parkirati vozilo.
vila Nataly Polihrono 1Vila Nataly se nalazi u Polihronu na oko 250 m od plaže. Svi apartmani opremljeni sa klima uređajima, TV-om. U garaži vile Nataly moguće je parkirati vozilo.
vila Vasiliki Polihrono 1Vila Vasiliki se nalazi na 300 metara od plaže. Vila Vasiliki raspolaže dvoprostornim apartmanima. Svi apartmani vile Vasiliki su sa kupatilom, TV-om i terasom.
vila-victoria-polihrono-thKuća Victoria je jednospratna kuća sa visokim prizemljem, koja se nalazi kod glavnog puta, u širem centru na oko 450 m od mora.
vila mihalis polihrono thVila Mihalis je jednospratni kompleks sa prizemljem, koji se nalazi kod glavnog puta, u širem centru, na oko 450 m od mora
vila sarikas polihrono thVila Sarikas je jednospratni kompleks koji se sastoji iz dva objekta sa prizemljem, nalazi se u širem centru, na uzvisenju, na oko 400 m od mora
vila Karanikola Polihrono 3Vila Karanikola se nalazi na glavnom ulazu u Polihrono, udaljena 250 metara od plaže. Raspolaže 1/5 i 1/5+1 dupleks apartmanima.
vila Mustakas Polihrono 1Vila Moustakas se nalazi na 50m od plaže. Usluga je najam studia. Raspolaže 1/2 i 1/3 studiima. Studii poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj
vila-palma-02Vila Palma se nalazi u centralnom delu Polihrona, na oko 50 metara od plaže. Raspolaže 1/2, 1/2+1 studiima i 1/4+1 apartmanima

Hoteli Polihrono 2014.

HALKIDIKI hoteli – autobusom

 

Cenovnici Polihrono 2014.

Letovanje Polihrono, ponuda 1
Letovanje Polihrono, ponuda 2
Letovanje Polihrono, ponuda 3
Letovanje Polihrono, ponuda 4
Letovanje Polihrono, ponuda 5
Letovanje Polihrono, ponuda 6

Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 1
Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 2

Specijalne ponude za letovanje Polihrono 2014.