Neos Marmaras

Letovanje Neos Marmaras 2014.

letovanje Neos MarmarasNeos Marmaras je najpoznatije i najveće letovalište na poluostrvu Sitonija, drugom prstu od tri koja čine regiju Halkidiki u severnoj Grckoj. Uzimajuci u obzir prirodu Sitonije, njeno bogatstvo, skrivene plaže, borovo šume, maslinjake, prijatnu klimu, Neos Marmaras postaje sve popularnije letovalište ovog dela Halkidikija. U samom mestu postoje dve plaže. Gradska plaža je peščana, prostrana i široka, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na cijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa – komplex Porto Carras. Na drugom kraju se nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.Poluostrvo Halkidiki ima razuđenu obalu sa oko 500 km plaža i obala. Halkidiki je bogat borovom šumom, hrastovinom i maslinjacima. Kad je u pitanju klima Halkidiki karakteriše kontinentalna klima sa puno sunčanih dana (oko 300 dana godišnje). Neos Marmaras je „najmodernije selo“ na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija. Karakteriše ga kristalno cisto more i dve duge pešlane plaže. Tokom leta se ovde održava veliki broj manifestacija koje su privlačni za turiste, jer odražavaju tradiciju i jedinstven duh ovog podneblja. Najpoznatije letovalište Sitonije, kao stvoreno je kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža. Pored fantasticnih plaža koje su godinama nagradjivane evropskom plavom zastavicom, koju dodeljuje EU, za cisto more, plažu i okruženje, Neos Marmaras takodje posedje i bogat nocni život, a od mnoštvo kafica, restorana i taverni, sigurno ce te naci nesto po Vašem.

Za letovanje 2014. u Neos Marmarasu pripremili smo Vam veliki izbor aranžmana. Na Vama je da obarete: apartmani ili hoteli…

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

Ponuda apartmana Neos Marmaras

dioskuri1Vila Dioskuri se nalazi na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva „Paradeisos“, na 800m od centra Neos Marmarasa.
karajanis1Vila Karajanis se nalazi na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno nazivo “Paradeisos”, na 800m od centra Neos Marmarasa.
vila Santala Neos Marmaras 9Vila Santala se nalazi u prvom centru od gradske plaže. Gleda na trg. Od gradske plaže udaljena 5 minuta hoda.
dire1Vila DiRe se nalazi u najlepšem centralnom delu Neos Marmarasa na oko 20m od obale, a na 5 min lagane šetnje do gradske peščane plaže.
vila Miramare Neos Marmaras 4Vila Miramare nalazi se na Paradizo plaži. Ima smeštajne jedinice za dve, tri i četiri osobe. Korišćenje klime je bez doplate.

Ponuda hotela Neos Marmaras

Content for the tab SPECIJAL