Kalitea

Letovanje Kalitea 2014.

Letovanje KaliteaKalitea se nalazi na udaljenosti od 80 km od Soluna na poluostrvu Kasandri. U prevodu Kalitea “lep pogled” je dobila ime po prelepom vidikovcu koje poseduje, sa kojeg se pruža predivni panoramski pogled na plazu. Nekada izbegličko naselje doseljenika iz Azije, danas je moderno turističko mesto koje godišnje poseti na hiljade turista. Četinarske šume u okruženju prelepe cisto more i jedna od najlepših peskovitih plaza na Halkidikiju po svemu su prilagodjeni potrebama savremenog turizma i ispunjavaju sve uslove za kvalitetan, sadržajan i prijatan godišnji odmor. Kalitea je jedno od najpoznatijih letovališta na ovom poluostrvu. Boravak u ovom mestu upotpunjuje i veliki izbor restorana, taverni, kafića na prelepim vidikovcima, butika, prodavnica, zlatara… Takođe, Kalitea je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu.

Osim letovanja možete koristiti i autobuski prevoz za Grčku ili ponudu putovanja

U blizini se nalaze letovališta Polihrono, Pefkohori i Hanioti.

Za letovanje 2014. u pripemili smo za Vas aranžmane sa smeštajem u apartmanima i hotelima…

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

Apartmani Kalitea za leto 2014.

vila-napredVila J&J se nalazi u neposrednoj blizini centra mesta, na oko 350m udaljenosti od plaže.
 vila Elizabet KaliteaHotel studios ELIZABET se nalazi u centru mesta, u pešačkoj zoni, okružen prodavnicama i restoranima.

Hoteli Kalitea za leto 2014.

Cenovnici Kalitea 2014.

Cenovnik – ponuda 1

Cenovnik – ponuda 2

Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 1

Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 2

Specijalne ponude