Jerisos

Jerisos

letovanje 2014.

JerisosJerisos se nalazi u samom srcu pravoslavlja, nadomak Svete Gore. Na istočnoj obali Halkidikija na jednoj od mnogobrojnih peščanih plaža koju zapljuskuje tirkizno plavo more, još u VII veku pre Hrista nikao je antički grad po imenu Akantos kao glavna luka s flotilom antičke Grcke. Nekad Akantos, a kasnije Jerisos je ribarsko mesto, sa svojih 3500 stanovnika, koje je doskora bilo poznato po najvećem ulovu riba i zanatskoj, tradicionalnoj izradi brodića od borovine,a danas jedno od najlepših turističkih mesta na Halkidikiju . Pored hotela, od nekadašnjih ribarskih kuća, nastale su kuće sa apartmanima za mnogobrojne turiste. Dugačku i peščanu plažu sa prirodnim hladom, od grada deli parkić sa pešačkom zonom. Tu su taverne, beach barovi, prodavnice, mega marketi i ostali turistički sadržaji.

Iz lučice Jerisosa kreću svakodnevno brodovi za istočnu obalu Svete Gore.
Jerisos se nalazi 120 km od Soluna, na trećem prstu Halkidikija (Atos). Omogućuje vam da budete u samom srcu pravoslavlja, neposredno uz Svetu goru. To je malo ribarsko mesto koje posetiocima pruža nesvakidašnji osećaj opuštenosti i spokoja. Plaža u ovom grčkom letovalištu važi za jednu od najlepših plaža u Grčkoj. Nema gužve i idealno je za odlazak sa decom.

Za letovanje 2014. godine pripremili smo Vam smeštaj u apartmanima i hotelima

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

Apartmani Jerisos – letovanje 2014.

vila-avramidis-jerisos-thVila AVRAMIDIS je udaljena 70 metara od plaže. Vila AVRAMIDIS koja raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima
vila-mixanikus-jerisos-thVila MIXANIKUS je udaljena 80 metara od plaže. Vila MIXANIKUS je raspolaže petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima i jednim dvokrevetnim studijom.
vila-maria-jerisos-thVila MARIA se nalazi na 80 metara udaljenosti od plaže. Vila Maria raspolaže jednosobnim apartmanima i studiom.
vila-petrou-jerisos-thVila PETROU je smeštena na samo 80 m od plaže. Vila PETROU raspolaže jednosobnim apartmanima i dvosobnim apartmanom. Ispred vile je prostrano dvorište sa roštiljom.

Hoteli Jerisos – letovanje 2014.

Cenovnici Jerisos 2014.

Letovanje Jerisos, ponuda 1
Letovanje Jerisos, ponuda 2

Content for the tab SPECIJAL