Hanioti

Letovanje Hanioti 2014.

letovanje HaniotiHanioti se nalazi na prvom prstu poluostrva Halkidiki, od Soluna udaljen oko 100 km. Halkidiki čine 3 poluostrva – Kasandra, Sitonija i Atos (ili Sveta Gora). Poluostrvo Halkidiki ima razuđenu obalu sa oko 500 km plaža i obala. Halkidiki poznat po bogatstvu borovine, hrastovine i maslinjacima. Klima Halkidiki je kontinentalna sa puno sunčanih dana (oko 300 dana godišnje). U periodu od oktobra do februara temperature se kreću od 3 do19 stepeni Celzijusa, a leti od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Hanioti je jedno malo, ali veoma zivopisno mesto po čemu spada u jedne od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija- Kasandre. Nalazi se 4 km severnije od Pefkohorija i oko sto kilometara od Soluna. Hanioti je moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi… Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, na kojoj se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani, kao i rekviziti za sportove na vodi, pružiće vam prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Centar zbivanja je gradski trg sa fontanom oko koga se nalaze ulice pune taverni, suvenirnica, prodavnica, kafića i restorana. Tu su i ambulanta, pošta, rent-a-car agencije, taksi, benzinska pumpa…

Okolna letovališta su Kalitea, Polihrono i Pefkohori.

Za letovanje 2014. pripremili smo Vam aranžmane sa smeštajem u hotelima i apartmanima.

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland.

Mapa Hanioti

Apartmani Hanioti 2014.

hristina-hanioti-1Vila Hristina je smeštena u mirnom delu mesta, ova prelepa vila okružena prostranim vrtom, idealan je izbor za porodice sa decom.
hermes-hanioti-1Vila Hermes je smeštena u centru mesta, udaljena oko 180 metara od plaže. U neposrednoj blizini vile Hermes nalaze se taverne, restorani i kafei, kao i brojne prodavnice prelepe trgovačke četvrti.
konstantinos-hanioti-1Vila Konstantinos se nalazi u mirnom delu mesta, a istovremeno u neposrednoj blizini trgovačkog dela mesta sa raznovrsnim prodavnicama i supermarketima.
vila-natasa-1Vila Natasha se nalazi na 100 metara od peščane plaže i 150 metara od centra mesta. Vila Natasha Hanioti poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije i apartmane i četvorokrevetne apartmane
 vila Kleopatra HaniotiVila Kleopatra se nalazi se na 300 m od samog centra Haniotija i na 500 m od plaže
vila Triandafilos Hanioti 3Vila Triandafilos se nalazi u mirnom delu Haniotija, odmah pored Hotela Sarantis, na 5-10 minuta od plaže
vila-mina-hanioti-th Vila Mina je jednospratni kompleks sa visokim i niskim prizemljem, koji se sastoji iz dva objekta, nalazi se u širem centru na oko 300 m od mora.
kuca-margarita-hanioti-th Kuća Margarita je dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru, u neposrednoj blizini centralnog trga, na oko 250 m od mora.
vile-eleni-hanioti-th Vila Eleni je trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 250 m od mora. Kuća Eleni poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja.
vila-kostas-eleni-th Vila Kostas je prizemna kuća koja se nalazi u širem centru, na oko 100 m od mora. Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe.
vila katerina hanioti thVila Katerina je jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 100 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe

Hoteli Hanioti 2014.

Cenovnici Hanioti – leto 2014.

Letovanje Hanioti, ponuda 1

Letovanje Hanioti, ponuda 2

Letovanje Hanioti, ponuda 3

Letovanje Hanioti, ponuda 4

Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 1

Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 2

Specijalne ponude