Bečići

BEČIĆI

letovanje becici,becici crna goraBečići se nalaze 2km Južno od Budve u istoimenoj opštini. Plaža je duga 2km i davne 1935. godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža Evrope. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor. U Bečićima je smešten hotelski kompleks koga čine brojni hoteli visoke kategorije. U Bečiće je uloženo mnogo novca tokom poslednjih godina, a najznačajnija investicija je izgradnja hotela „Splendid“, koja je stajala 70 miliona evra. Takođe, i ostali veliki hoteli su renovirani. Za razliku od Budve koja ima i veliki broj privatnih i manjih smeštaja, Bečići se uglavnom sastoji od srednjih i velikih hotela. Luksuzni hotel sa pet zvjezdica je bio izbor Rolling Stones i Madone za vrijeme njihovog boravka u Crnoj Gori. Reljef Bečića je isto jedan od glavnih razloga zašto turisti vole ovaj grad. Predivni gradić se nalazi izmedju predivnog kontrasta planina sa jedne strane i plavetnila mora sa druge. Bečići (kao i Budva koja je u neposrednom susedstvu Bečića) je omiljeno mesto mladih koji vole noćni život i zabavu. Tople noći Bečića nude zabavu koja može da potraje i do jutra.

U blizini se nalaze letovališta Budva i Rafailovići.

HoteliApartmaniCenovniciPrevoz

Hoteli Bečići

becici-naftagas-15Hotel BEČIĆI – bivši Naftagas – se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve.
hotel Bellevue Becici 1Hotel Iberostar Bellevue se sastoji iz tri zgrade, poseduje lobi sa recepcijom i sef boksovima, internet kutak, igraonicu za decu, restoran, piano
Hotel SENTIDO TARA HOTEL 4* BečićiHotel SENTIDO TARA HOTEL se nalazi se na samoj plaži, okružen palmama. Hotel poseduje recepciju, restoran, aperitiv bar, salu za konferencije, bazen

Apartmani Bečići

vila San Marco BečićiVila San Marco nalazi se u Bečićima, iznad hotela “The Queen of Montenegro”, na 10 minuta hoda od mora, oko 400m udaljena od plaže.
becici privatni smestajBečići privatni smeštaj. Sobe i restoran su smešteni na uzvišenju iznad Bečićke plaže, na granici sa Rafailovićima, pored hotela “Queen of Montenegro”.
vila exclusive beciciVila Exclussive raspolaže i restoranom zatvorenog tipa, kafe barom, recepcijom i sopstvenim parkingom.
apartmani Becici Bay BeciciApartmani BECICI BAY se nalaze u mirnom kraju u novoizgradjenom kompleksu zgrada sa dva bazena, liftom i parkingom. Kompleks ima obezbedjenje.

Cenovnici Bečići

Cenovnik CRNA GORA – hoteli

Cenovnik CRNA GORA – apartmani

Autobuski i avio prevoz do Crne Gore

 

[/one_half_last]