Letovanje Crna Gora

Letovanje Crna Gora

letovanje crna gora,crna gora

Crna Gora sa jedinstvenim plažama i malim uvalama i tirkiznoplavim morem, sa mediteranskom klimom koju odlikuju sunčani dani, nudi gostoprimstvo u već poznatim letovalištima kao što su: Herceg Novi, Tivat, Kotor, Risan, Budva, Bečići, Petrovac, Bar, Ulcinj...
Crnu Goru krasi najdublji kanjon Evrope, najveće jezero na Balkanu, četiri nacionalna parka, očuvanu prašumu, brojne rezervate i zaštićena područja - raj za ljubitelje prirode. U nižim delovima Crne Gore vlada mediteranska klima, sa suvim letima i blagim kišovitim zimama, a temperatura znatno varira u zavisnosti od nadmorske visine. Podgorica, koja se nalazi blizu nivoa mora, ima najtoplije julske temperature u čitavoj Crnoj Gori.
Crna Gora ima bogato kulturno-istorijsko nasleđe koje datira iz rimskog i srednjevkovnog perioda. Uticaj vizantijskog doba očuvan je u kontinentalnom delu: manastirima Ostrog, Morača, manastiru Sv.Trojice i Đurđevim stupovima, a grad Cetinje je prestonica kulture i umetnosti ove zemlje. Gradovi na Crnogorskoj obali ce vas sigurno osvojiti svojim šarmom, raznolikošcu i božanstvenim mediteranskim mirisima. Od Ulcinja koji je nekad bio gusarsko mesto, a danas predstavlja turisticki raj, Bara,grada prepunog istorijskih spomenika, sa novim modernim gradskim jezgrom, lukom, marinom, hotelima, Budve koja od Buljarice preko Petrovca i Svetog Stefana, pa sve do Jaza, predstavlja turisticku metropolu Crne Gore, preko Tivta, divnog i mirnog gradica, Kotora koji je pod zastitom UNESCO kao kulturno umetnicko blago, sve do Herceg Novog, neodoljivog turistickog grada punog zelenila, cveca, stepenica i predivnih istorijskih objekata. Domaća hrana i riblji specijaliteti u mnogobrojnim restoranima, kafici sa divnim terasama i odlicnim koktelima, hoteli sa prijatnim osobljem i predivnim pogledom na more učiniće Vaš odmor nezaboravnim.
Letovališta BUDVANSKA RIVIJERA

letovanje budva,budva,budva crna goraLetovanje Budva. Budva se smatra jednim od najstarijih naselja na Jadranu. Ime Budva pominje se još u IV veku pre nove ere. Posebna priča je noćni život po kome je Budva takođe poznata.
letovanje becici,becici crna goraLetovanje Bečići. Bečići se nalaze 2km Južno od Budve u istoimenoj opštini. Plaža je duga 2km i davne 1935. godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža Evrope.
letovanje rafailovici,rafailovici crna goraLetovanje Rafailovići. Rafailovići su malo ribarsko mesto nadomak Bečićana, kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini.
letovanje petrovac,petrovac crna goraLetovanje Petrovac. Petrovac je znamenito mesto koje dotira još iz rimskog doba. Nalazi se južno od Sv. Stefana. Jedno vreme je nosio naziv Castel Lastva po tvrđavi Castio.

Letovališta BOKA KOTORSKA

letovanje tivat,tivat crna goraLetovanje Tivat. Tivat se nalazi u srcu Boke, u centralnom delu Bokokotorskog zaliva. Ima više od 200 sunčanih dana godišnje.
letovanje risan,risan crna goraLetovanje Risan. Risan je najstariji grad u boka-kotorskom zalivu. Ovo malo mesto smešteno u Bokokotorskom zalivu (35 km udaljeno od Herceg Novog), nastao je u III veku p.n.e.
letovanje prcanj,prcanj crna goraLetovanje Prčanj. Prčanj je naselje na istočnoj obali poluostrva Vrmac, naspram Dobrote, a nalazi se u Boki Kotorskoj, najlepšem zalivu južnog Jadrana, na teritoriji opštine Kotor.
letovanje bigovo, bigovo crna goraLetovanje Bigova. Bigova je malo, nekada samo ribarsko, a sada i turističko naselje se nalazi u maloj, zaklonjenoj uvali sa stenovitim plažama i kristalno čistim morem.

Letovališta HERCEGNOVSKA RIVIJERA

letovanje baosic,baosic crna goraLetovanje Baošići. Baošići su naselje koje pripada opštini Herceg Novi, nalazi se u prelepom zalivu Boka kotorska, a udaljen je 8 km od Herceg Novog.
bijela,bijela crna goraLetovanje Bijela. Bijela je malo gradsko naselje u Boka Kotorskom zalivu u opštini Herceg Novi na putu između Kamenara i Herceg Novog.
Herceg Novi, Herceg Novi letovanjeLetovanje Herceg Novi. Herceg Novi je grad sunca i zelenila. Nalazi se na južnom delu Jadrana, na ulazu u Bokokotorski zaliv.
letovanje igalo,igaloLetovanje Igalo. Igalo je poznato banjsko i klimatsko lečilište sa lekovitim blatom i izvorima radioaktivne vode.

Letovališta BARSKA RIVIJERA

letovanje bar,bar crna goraLetovanje Bar. Bar se nalazi na jugu Crne Gore i redstavlja moderan grad koji se svakim danom sve vise širi.
letovanje canj,canj letoLetovanje Čanj. Čanj je malo turističko mesto smešteno između između Petrovca i Sutomora.
letovanje sutomore,sutomore crna goraLetovanje Sutomore. Sutomore je malo mesto udaljeno nekoliko kilometara severno od Bara.
letovanje susanj,susanj crna goraLetovanje Šušanj. Šušanj se nalazi na obali Jadrana između Sutomora i Bara. Šušanj krasi šljunkovita plaža, duga dva kilometra, oivičena je borovom šumom

Letovališta ULCINJSKA RIVIJERA

letovanje ulcinj,ulcinj crna goraLetovanje Ulcinj. Ulcinj je najjužniji grad na crnogorskom delu Jadranske obale. Ulcinj je ujedno i najinteresantniji i najromantičniji grad na istočnoj obali Jadrana
letovanje utjeha,utjeha crna goraLetovanje Utjeha. Utjeha je prelepo malo naselje locirano na samoj obali mora, potpuno odvojeno od gradske vreve, udaljeno samo 15 km od Bara.

Cenovnici

cenovnik Crna Gora, Crna Gora 2015

Ponuda svih letovališta u Crnoj Gori
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…

Upitnik

Slanje upitnika ne znači i automatski potvrđenu rezervaciju. Popunite upitnik i pošaljite rezervaciju. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku…

Vaše ime (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaša e-mail adresa (obavezno)

Zanima me smeštaj u mestu:

Objekat:

Smeštaj / vrsta sobe:
 1/1 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/7 1/8

Polazak ili prijava u hotel

Povratak ili odjava iz hotela

Broj odraslih putnika

Broj dece 2-12 godina

Broj dece do 2 godine

Vrsta prevoza
 autobusom avionom sopstvenim prevozom

Napomena

Kako bi izbegli zlonamerne poruke popunite polja
captcha

Autobuski prevoz Crna Gora

Info za turiste

Glavni grad- Podgorica
Stanovnika- oko 620.000
Valuta- Euro
Vremenska zona- ista kao u Srbiji
Telefon- pozivni za Crnu Goru kada se zove iz inostranstva je 00382, a pozivni za Srbiju je 00381