Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA RESORT Hurgada

Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA RESORT Hurgada

Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA RESORT Hurgada ****

Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA RESORT Hurgada je hotelski kompleks se nalazi u oblasti Soma Bay, udaljen oko 45 km od Hurgade, na sopstvenoj pešačkoj plaži dugoj 600m.

Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA RESORT Hurgada

Plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak znatan. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, a drugi veći deo je pogodan za porodice sa malom decom zbog finog peska i pliće vode. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotel je pogodan za one koji vole mirniji odmor.U svom sastavu kompleks ima: 2 bazena ( od kojih se jedan dogreva u zimskom periodu), više restorana i barova, spa centar, diving centar, terene za brojne sportove, bilijar, stoni tenis…Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene satelitskom TV, TWC, mini frižiderom, telefonom, sefom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.shamshotels.com

Koncept All Inc

Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline