hotel vile Oliva Petrovac

Hotel VILE OLIVA Petrovac

Hotel VILE OLIVA Petrovac

Hotel VILE OLIVA Petrovac se nalazi na 80 m od plaže. Hotelsko turistički kompleks se prostire na 11000 m2 mediteranskog parka sa 140 stabala svetog drveta maslina koje su stare i preko 450 godina.

Hotel Vile OLIVA Petrovac 1

Kategorija: 4*

Usluga: PP – polupansion (doručak/večera – švedski sto); AI- all inclusive (doručak, ručak, večera-švedski sto) AI koncept podrazumeva: ručak na švedskom stolu, popodnevnu užinu, nacionalna pića (rakija, vino, pivo, čaj, voda i sokovi) u neograničenim količinama u restoranu (10-23h) i na bazenu hotela (10-18h).

Smeštaj: 152 sobe i 72 apartmana od toga u centralnoj hotelskoj zgradi nalaze se 7 apartmana i 54 dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem, a u samim Vilama 65 apartmana i 98 dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem. Svaka soba/app ima kupatilo, telefon, SAT TV, klimu, mini bar i balkon.

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, biznis centar, suvenirnicu, dečija igraonica, aperitiv i cafe bar, šank bar, otvoren i zatvoren bazen za odrasle i otvoren i zatvoren bazen za decu, sa ležaljkama i suncobranima, bazen sa hidromasažom, saune, masaže, dečije igralište i garažu. U hotelu će biti sprovođena internacionalna animacija, a od novih sadržaja poseduje još jedan bazen na otvorenom, lounge bar na krovu hotela, velika dečija igraonica – mini klub, tereni za boćanje i stoni tenis, teatar…

Napomena: U cenu je uračunato korišćenje ležaljki i suncobrana na bazenu. Glavna zgrada je kompletno nova, završena za sezonu 2013., a vile renovirane za sezonu 2014.

Ponuda svih letovališta u Crnoj Gori
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…

Autobuski i avio prevoz do Crne Gore

Pogledajte ostale ponude smeštaja u Petrovcu

Inline
Inline