Hotel Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Hotel TROPITEL SAHL HASHEESH Hurgada

Hotel TROPITEL SAHL HASHEESH Hurgada *****

Hotel TROPITEL SAHL HASHEESH Hurgada – kompleks koji se nalazi u Sahl Hasheesh-u, na oko 20 km južno od Hurgade, na privatnoj peščanoj plaži sa dosta korala.

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak znatan, a postoji ponton. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotel obiluje različitim sadržajima, od kojih su neki: 3 bazena, 3 restorana, 4 bara, animacija, fitness, mogućnost bavljenja različitim sportovima, klub za decu… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, mini barom, sefom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.tropitelhotels.com

Koncept All Inclussive

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline