Hotel TITANIC PALACE Hurgada

Hotel TITANIC PALACE Hurgada

Hotel TITANIC PALACE Hurgada *****

Hotel TITANIC PALACE Hurgada je hotelski kompleks se nalazi na oko 17 km južno od centra Hurgade i na oko 10 km od aerodroma Hurgada, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 365m.

Hotel TITANIC PALACE Hurgada

Kompleks je izgradjen u grčkom stilu i prostire se na oko 100000m2. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotelski kompleks obuhvata više objekta. Hotelski kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom i manjim delom smeštajnih kapaciteta kao i smeštajne objekte van centralne zgrade bungalovskog tipa, koji su takodje u našoj ponudi. Kao i u većini hotela u južnom delu Hurgade, plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak znatan. Hotel obiluje sadržajima: nekoliko restorana, barova, ukupno 19 bazena za decu i odrasle (oko 8.000 m2, dubine 110 do 140 cm), jacuzzi, spa centar, diving i windsurfing centar, centar za zabavu, animacija, diskoteka…. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom. Sobe bungalovskog tipa su dvokrevetne, samo za odrasle osobe i smeštene su u sredini bazena, okružene vodom, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom. Hotel dozvoljava smeštaj maksimum 2 odrasle osobe u sobama tipa bungalov… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.titanicpalace.com

Hotel TITANIC PALACE Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline