Hotel TITANIC BEACH SPA AND AQUAPARK RESORT Hurgada

Hotel TITANIC BEACH SPA AND AQUAPARK RESORT Hurgada

Hotel TITANIC BEACH SPA AND AQUAPARK RESORT Hurgada *****

Hotel TITANIC BEACH SPA AND AQUAPARK RESORT Hurgada je hotelski kompleks se nalazi na oko 20km od centra Hurgade i oko 10km od novog centra Memša, sa sopstvenom peščanom plažom.

Hotel TITANIC BEACH SPA AND AQUAPARK RESORT Hurgada

 

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotelski kompleks obuhvata više objekta. Smeštaj se vrši po principu “ run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice u okviru TITANIC BEACH RESORT KOMPLEKSA (koji obuhvata više objekata). Kao i u većini hotela u južnom delu Hurgade, plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak znatan. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, a drugi deo je pogodan za porodice sa malom decom zbog finog peska i pliće vode. Hotel obiluje raznovrsnim sadržajima: nekoliko restorana, barova, nekoliko bazena za decu i odrasle (oko 6.000 m2), mali Aqua park, veliki spa centar, tereni za brojne sportove, diskoteka, diving i aqua centar…. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.titanicgroup.com

Koncept All Inc

Hotel TITANIC BEACH SPA AND AQUAPARK RESORT Hurgada

 

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline