Hotel Sunny days el Palacio Hurgada

Hotel SUNNY DAYS EL PALACIO Hurgada

Hotel SUNNY DAYS EL PALACIO Hurgada ****

Hotel SUNNY DAYS EL PALACIO Hurgada je hotel iz lanca „Sunny Days“. Nalazi se na oko 4km od centra Hurgade i na oko 10km od aerodroma sa sopstvenom peščanom plažom.

Hotel SUNNY DAYS EL PALACIO Hurgada

Hotel poseduje 2 plaže. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. U svom sastavu hotelski kompleks ima: nekoliko restorana, nekoliko barova, bazen za decu i odrasle, fitness, spa centar, teniski teren, terene za fudbal, odbojku,bilijar, stoni tenis, centar za sportove na vodi, animaciju… Smeštaj se vrši po principu “ run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, TV, telefonom, sefom… Usluga : All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.sunnydaysegypt.com

Koncept All Inc

Hotel SUNNY DAYS EL PALACIO Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline