Hotel SULTAN BEY Hurgada

Hotel SULTAN BEY Hurgada

Hotel SULTAN BEY Hurgada ****

Hotel SULTAN BEY Hurgada je hotelski kompleks u tradicionalom egipatskom stilu se nalazi u El Gouna-i, na oko 20 km od aerodroma Hurgada.

Hotel SULTAN BEY Hurgada

Hotel je smešten u centralnom delu Kafr El Gouna, sa pogledom na tirkiznu lagunu i okružen vrtovima sa palmama i cvetovima bugenvilija. Hotel poseduje malu plažu u laguni, a do Zeytouna plaže goste hotela prevozi shuttle brodić. U svom sastavu hotel poseduje: bazen, restoran, kao i restoran na Zeytouna plaži, 2 bara…. Standardne sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane i poseduju TWC, TV, telefon, sef, mini bar…Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

hotels.elgouna.com/sultan-bey-hotel-el-gouna

Koncept All Inc

Hotel SULTAN BEY Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline