Hotel STEIGENBERGER AL DAU BEACH Hurgada

Hotel STEIGENBERGER AL DAU BEACH Hurgada

Hotel STEIGENBERGER AL DAU BEACH Hurgada *****

Hotel STEIGENBERGER AL DAU BEACH Hurgada je jedan od najekskluzivnijih hotelskih kompleksa trenutno u Hurgadi, sa vrlo kvalitetnom uslugom.

Hotel STEIGENBERGER AL DAU BEACH Hurgada

Nalazi se na samoj plaži dugoj 400m, na 5 km od aerodroma i 6 km od centra Hurgade, u novoj pešačkoj zoni Memša. Kao i u većini hotela u južnom delu Hurgade, plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak znatan. Gostima hotela su na raspolaganju besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Hotel u svom sastavu ima 4 restorana, 4 bara, 4 bazena i dečiji bazen. Tu su i internet kafe, prodavnice, lekar, banka, frizerski salon, dečiji klub, golf teren sa 9 rupa, kao i moderan, luksuzan, savremeno opremljen talaso i spa centar na 1000m2 sa zatvorenim bazenom….Sve standardne sobe su moderno i elegantno opremljene i imaju kupatilo sa kadom, tuš kabinom i fenom. Imaju balkon, telefon, satelitsku TV, muzički kanal, klimu, mini frižider, priključak za internet, sef, garnituru za sedenje…. U standardnoj sobi hotel dozvoljava smeštaj maksimum 1 deteta u pratnji 2 odrasle osobe. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.steigenbergeraldaubeach.com

Koncept All Inc

Hotel STEIGENBERGER AL DAU BEACH Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline