Hotel SILVA BEACH Hersonissos Krit

Hotel SILVA BEACH Hersonissos Krit

Hotel SILVA BEACH Hersonissos ****

Hotel SILVA BEACH Hersonissos je hotelski kompleks se nalazi na oko 1 km od centra Hersonisosa, na oko 100 m od plaže.

hotel Silva Beach Hersonissos Krit
hotel Silva Beach Hersonissos Krit

Objekat pripada lancu Hersonisssos Group Hotels. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen za decu i odrasle, fitnes, masaža, sauna, đakuzi, animacioni tim, tenis, stoni tenis. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i annex sobe (dvokrevetne ili dvokrevetne sobe sa jednim ili dva pomoćna ležaja ili sofom na razvlačenje, veće kvadrature u odnosu na standardne i nalaze se u anex zgradi), opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, frižiderom, sefom (posebno se plaća), klima uređajem i balkonom ili terasom. Usluga: all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.

www.hersotels.gr/en/silva-beach

hotel Silva Beach Hersonissos Krit

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline