Hotel SEAGULL Hurgada

Hotel SEAGULL Hurgada

Hotel SEAGULL Hurgada ****

Hotel SEAGULL Hurgada je hotelski kompleks se nalazi u centru Hurgade, u Sakali, na oko 10 min vožnje od aerodroma, sa sopstvenom peščanom plažom.

Hotel SEAGULL Hurgada

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotelski kompleks obuhvata 2 objekta, sa recepcijama i smeštajnim kapacitetima i smeštajne objekte van centralne zgrade tipa vila. Smeštaj se vrši po principu “ run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. U svom sastavu kompleks ima bazene u 3 nivoa, nekoliko restorana, nekoliko barova, diskoteku, bilijar, health club, diving centar, sportove na vodi, klub za decu … Sve standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom…Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.hurghadaseagull.com

www.premiumresorts.net

Koncept All Inc

Hotel SEAGULL Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline