hotel Prima life Makadi resort Hurgada

Hotel PRIMA LIFE MAKADI RESORT Hurgada

Hotel PRIMA LIFE MAKADI RESORT Hurgada *****

Hotel PRIMA LIFE MAKADI RESORT Hurgada je hotelski kompleks se nalazi u Makadi Bay-u koji je udaljen oko 35 km od Hurgade.

Hotel PRIMA LIFE MAKADI RESORT Hurgada

Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade i vila, sa sopstvenom peščanom plažom, sa plitkom vodom u pojedinim delovima. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Obiluje sadržajima: bazen sa toboganima i delom za decu, nekoliko restorana i barova, tereni za brojne sportove, diving centar, mini klub za decu…. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene satelitskom TV, TWC, mini frižiderom, telefonom, sefom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.primalife-egypt.com

Koncept All Inc

Hotel PRIMA LIFE MAKADI RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline