Hotel PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK Hurgada

Hotel PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK Hurgada

Hotel PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK Hurgada ****

Hotel PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK Hurgada je hotelski kompleks se nalazi na oko 15km od centra Hurgade, u drugoj liniji hotela, a gosti hotela koriste plažu hotela Dana Beach.

Hotel PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK Hurgada

Hotelski kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom i manjim delom smeštajnih kapaciteta kao i smeštajne objekte van centralne zgrade bungalovskog tipa ili vila. Atrakciju predstavlja najveći Aqua park u Hurgadi sa 35 tobogana. Kompleks sadrži 33 bazena ukupne površine oko 35000m2, 6 restorana, 10 barova, terene za brojne sportove, animaciju, klub za decu… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom…Hotel ne prihvata jednokrevetne sobe. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.pickalbatros.com

Koncept All Inc

Hotel PICKALBATROS JUNGLE AQUA PARK Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline