Hotel PICKALBATROS BEACH ALBATROS RESORT Hurgada

Hotel PICKALBATROS BEACH ALBATROS RESORT Hurgada

Hotel PICKALBATROS BEACH ALBATROS RESORT Hurgada ****

Hotel PICKALBATROS BEACH ALBATROS RESORT Hurgada je još jedan hotelski kompleks iz lanca Pickalbatros. Hotel je poslednji put renoviran 2005. godine.

Hotel PICKALBATROS BEACH ALBATROS RESORT Hurgada

Nalazi se na oko 7km od aerodroma i na oko 12 km od centra, sa sopstvenom peščanom plažom (sa koralnim grebenom sa desne strane), pored hotela Albatros Palace iz istog lanca. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i smeštajnih kapaciteta tipa vila ili bungalova… U svom sastavu hotel ima 4 restorana, 5 barova, 4 bazena, 4 tobogana, klub za decu, internet, shopping mall, lekara, gotovo sve sportove, fitness… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, mini barom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.pickalbatros.com

Koncept All Inc

Hotel PICKALBATROS BEACH ALBATROS RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline