Hotel PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA Hurgada

Hotel PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA Hurgada

Hotel PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA Hurgada ****

Hotel PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA Hurgada je hotelski kompleks iz lanca Pickalbatros se nalazi na oko 20km od centra Hurgade, u drugoj liniji hotela, preko puta hotela Dana Beach, a gosti hotela koriste i plažu hotela Dana Beach, do koje goste hotela prevozi besplatan shuttle bus.

Hotel PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA Hurgada

Plaža je udaljena od samog hotela oko 500m. Hotel je izgradjen u orijentalnom stilu. Hotelski kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom i manjim delom smeštajnih kapaciteta kao i smeštajne objekte van centralne zgrade rasporedjenih u nekoliko zgrada. Kompleks sadrži: 4 restorana, 11 barova i café-a, 6 bazena, terene za brojne sportove, spa i wellness centar, animaciju, klub za decu, wi-fi… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.pickalbatros.com

Koncept All Inc

Hotel PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline