hotel Olympic Retimno Krit leto

Hotel OLYMPIC Retimno Krit

Hotel OLYMPIC Retimno ***

Hotel OLYMPIC Retimno je hotel apartmanskog tipa koji se nalazi na oko 2 km centra Retimna i na oko 50 m od plaže, od koje ga deli ulica.

hotel Olympic Retimno Krit leto
hotel Olympic Retimno Krit leto

U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu i sef (posebno se plaća). Hotel poseduje studija za 2–4 osobe (dvokrevetni ili dvokrevetni sa jednim ili dva pomoćna ležaja ili sofa na razvlačenje) i apartmane za 2-4 osobe (dvokrevetni ili dvokrevetni sa jednim ili dva pomoćna ležaja ili sofa na razvlačenje), opremljeni, TWC-om, TV-om, čajnom kuhinjom, klima uređajem i balkonom ili terasom. Usluga: najam ili noćenje sa doručkom /doručak–meni/.

www.olympic-hotels-crete.com/en/pages/olympic2_en.php

hotel Olympic Retimno Krit leto

Mesto Retimno se nalazi na oko 80 km od Herakliona. Datira još iz Rimskog perioda da bi kasnija vladavina Mletačke republike ostavila privlačnu arhitekturuj da danas u njoj uživaju mnogobrojni turisti. Retimno je i univerzitetski centar uskih primorskih ulica u centru, punim barova i kafića.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline