Hotel NIMFA-RUSSALKA Suncev Breg

Hotel NIMFA-RUSSALKA Suncev Breg

Hotel NIMFA-RUSSALKA Suncev Breg **

Hotel NIMFA-RUSSALKA Suncev Breg je hotelski kompleks se nalazi u južnom delu kompleksa, sastoji se iz dva bloka i udaljen na oko 130 metara od mora.

Hotel NIMFA-RUSSALKA Suncev Breg

U sklopu kompleksa nalaze se restoran i bazen. Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekim sobama postoji mogućnost i za drugi pomoćni ležaj) i Lux sobe (dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, u nekim sobama postoji mogućnost i za drugi pomoćni ležaj), opremljene sa TWC-om, frižiderom ili mini barom, balkonom ili terasom. Lux sobe su opremljene kao i standardne uz dodatkom klima uređaja. Usluga: noćenje sa doručkom / doručak – švedski sto-samoposluživanje/ ili polupansion (doručak švedski sto – samoposluživanje, večera: švedski sto – samoposluživanje ili meni.)

www.nimfa.webs.com

Hotel NIMFA-RUSSALKA Suncev Breg

Sunčev Breg čini veliki broj hotela i različitih vanpansionskih sadržaja, okruženih izuzetno sredjenim zelenim površinama. brojnim restoranima, klubovima, diskotekama, akvaparku i na sportskim terenima gostima se nudi kvalitetna razonoda i rekreacija.

Ponuda svih letovališta u Bugarskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…

Ostale ponude smeštaja u Sunčevom bregu:

Inline
Inline