Hotel MOVENPICK RESORT Hurgada

Hotel MOVENPICK RESORT Hurgada

Hotel MOVENPICK RESORT Hurgada *****

Hotel MOVENPICK RESORT Hurgada je hotelski kompleks se nalazi u južnom delu Hurgade, u neposrednoj blizini nove pešačke zone Memša, na oko 6km od centra Hurgade, na lepoj peščanoj plaži na kojoj gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Hotel MOVENPICK RESORT Hurgada

Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade i vila. U sklopu hotela se nalaze bazeni za decu i odrasle, nekoliko restorana (riblji, gril, italijanski) i barova, brojni sportski sadržaji: teniski tereni, skvoš, stoni tenis, sportovi na vodi, igralište za decu; sauna, masaža, jacuzzi… Tu su i diskoteka, menjačnica, servis za pranje, internet cafe, animacija… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene satelitskom TV, TWC, mini barom, fenom za kosu, telefonom… U standardnoj sobi hotel dozvoljava smeštaj maksimum 1 deteta u pratnji 2 odrasle osobe. Usluga: polupansion – (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.moevenpick-hotels.com

Koncept All Inc

Hotel MOVENPICK RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline