hotel Mirage New Hawaii resort Hurgada

Hotel MIRAGE NEW HAWAII RESORT SPA Hurgada

Hotel MIRAGE NEW HAWAII RESORT SPA Hurgada ****

Hotel MIRAGE NEW HAWAII RESORT and SPA Hurgada je hotelski kompleks se nalazi u južnom delu Hurgade, na oko 6 km od Sakale u novoj peščkoj zoni, u blizini hotela Steigenberger.

Hotel MIRAGE NEW HAWAII RESORT SPA Hurgada

Nalazi se na samoj plaži. Plaža je karakteristična za ovaj deo obale, te je u pojednim delovima voda plića, a postoji i ponton. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom i smeštajne objekte van centralne zgrade u dva krila i zauzima površinu od oko 25000m2. U svom sastavu ima sledeće sadržaje: bazen sa delom za decu, nekoliko restorana i barova, health club, dečiji club, diving centar, internet centar, mogućnost bavljenja mnogim sportovima…. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, mini barom… Usluga : All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.miragehotel-hurghada.com

Koncept All Inc

Hotel MIRAGE NEW HAWAII RESORT SPA Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline