Hotel MINAMARK RESORT SPA Hurgada

Hotel MINAMARK RESORT SPA Hurgada

Hotel MINAMARK RESORT SPA Hurgada ***

Hotel MINAMARK RESORT SPA Hurgada se nalazi se u centru Hurgade, u Sakali, na samoj obali mora sa sopstvenom peščanom plažom sa pontonom.

Hotel MINAMARK RESORT SPA Hurgada

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotelski kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom i manjim delom smeštajnih kapaciteta kao i smeštajne kapacitete van centralne zgrade. U sklopu hotela se nalazi: bazen, 2 restorana, 3 bara, na raspolaganju su sportovi na vodi, stoni tenis, bilijar, diskoteka, internet servis, spa centar ( teretana, sauna, jacuzzi…). Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, telefon, sef na recepciji. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.minamark.com

Koncept All Inc

Hotel MINAMARK RESORT SPA Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline