Hotel MARRIOTT HURGHADA RED SEA RESORT Hurgada

Hotel MARRIOTT HURGHADA RED SEA RESORT Hurgada

Hotel MARRIOTT HURGHADA RED SEA RESORT Hurgada *****

Hotel MARRIOTT HURGHADA RED SEA RESORT Hurgada je hotel čuvenog svetskog hotelskog lanca nalazi se na oko 2 km od centralnog dela Hurgade sa sopstvenom peščanom plažom i malim privatnim ostrvom.

Hotel MARRIOTT HURGHADA RED SEA RESORT Hurgada

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Sadrži nekoliko restorana, tematskih barova, otvoreni bazen za decu i odrasle, health club (fitness, sauna, masaža, jacuzzi…), terene za tenis, uslove za bavljenje sportovima na vodi, animacioni tim, prodavnicu suvenira… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, mini barom, priključkom za internet (uz doplatu), sefom… Usluga: polupansion – (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.marriott.com

Koncept All Inc

Hotel MARRIOTT HURGHADA RED SEA RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline