Hotel MAGAWISH VILLAGE RESORT Hurgada

Hotel MAGAWISH VILLAGE RESORT Hurgada

Hotel MAGAWISH VILLAGE RESORT Hurgada ***

Hotel MAGAWISH VILLAGE RESORT Hurgada je hotelski kompleks se nalazi na oko 8 km od aerodroma i na oko 10km od centra grada, sa sopstvenom peščanom plažom dugom 1.5 km.

Hotel MAGAWISH VILLAGE RESORT Hurgada

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Prednost ovoga hotela je plaža, a ne smeštajni kapaciteti. Sastoji se od glavne zgrade i smeštajnih kapaciteta tipa bungalova ili vila. Hotel je zvanično kategorisan sa 4*, ali skromne, tako da ga mi nudimo kao hotel sa 3*. U pitanju je veliki kompleks, stoga smeštajni kapaciteti mogu biti udaljeni od restorana ili plaže. U svom sastavu ima 2 restorana, 6 barova, bazene za odrasle i decu, aqua centar, terene za brojne sportove… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom… Usluga : polupansion – (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.magawish.com

Koncept All Inc

Hotel MAGAWISH VILLAGE RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline