Hotel Lefkoniko Beach Retimno

Hotel LEFKONIKO BEACH Retimno Krit

Hotel LEFKONIKO BEACH Retimno ***

Hotel LEFKONIKO BEACH Retimno je hotelski kompleks koji se nalazi u na oko 800 m od centra Retimna i na oko 80 m od plaže.

Hotel Lefkoniko Beach Retimno
Hotel Lefkoniko Beach Retimno

U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, stoni tenis, bilijar. Hotel poseduje standardne sobe (dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem), Studija za 2 ili 3 osobe (studiji su dvokreventi ili dvokrevetni sa jednim pomoćnim ležajem) i Apartmane za 2 do 4 osobe (apartmani su dvokrevetni sa jednim ili dva pomoćna ležaja). Sve sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, mini-frižiderom, balkonom ili terasom. Studiji i apartmani su opremljeni kao i standardne sobe, uz dodatak čajne kuhinje. Usluga: polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.

www.lefkoniko.gr/hotel.asp?myid=1001

Hotel Lefkoniko Beach Retimno

Mesto Retimno se nalazi na oko 80 km od Herakliona. Datira još iz Rimskog perioda da bi kasnija vladavina Mletačke republike ostavila privlačnu arhitekturuj da danas u njoj uživaju mnogobrojni turisti. Retimno je i univerzitetski centar uskih primorskih ulica u centru, punim barova i kafića.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline