Hotel INTERNACIONAL Kalelja

Hotel INTERNACIONAL Kalelja

Hotel INTERNACIONAL Kalelja **

Hotel INTERNACIONAL Kalelja se nalazi se u prvoj liniji do mora i šetališta. Sa njegovih terasa se pruža predivan pogled na pučinu, plažu, kao i na simbol Kalelje, njen Svetionik (Faro de Calena).

Hotel INTERNACIONAL Kalelja
Hotel INTERNACIONAL Kalelja

Usluga: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto.

Smeštaj: Svaka soba ima kompletno uređeno kupatilo, telefon, SAT TV i terasu.

Sadržaj hotela: Bar – salon je izuzetno originalno uređen, sa ogromnom “planetom Zemljom koja visi sa plafona (ujedno zaštitni znak l t hotela). Tu je zatim TV sala sa džinovskim ekranom i videom, sala za društvene igre sa mašinama za zabavu, bazen za decu i odrasle. Tri puta nedeljno je organizovan večernji šou. Imaju noćnog čuvara, zatvoreni parking, dva prostorna lifta, kolevke za bebe, servis za pranje i peglanje, prostoriju za čuvanje kofera. Adaptiran je za osobe sa otežanim kretanjem, Dozvoljavaju pse do 10 kg – max.

Ne dozvolite da vas zavara to što ovaj hotel ima samo 2*, jer njegov kvalitet i ono sto pruža sasvim sigurno odgovara hotelu sa 3*. Tajna kvaliteta je u tome da ga direktno vode njegovi vlasnici, a oni koji jednom gostuju ovde – obično se vraćaju godinama posle toga, jer ljubaznost, familijarni ambijent i ono što hotel pruža, sasvim zadovoljava norme i najprobirljivijih gostiju.

Doplate: Korišćenje parkinga.

Hotel INTERNACIONAL Kalelja

Kalelja je letovalište koje je najbliže Barseloni, oko 40 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom. Odlikuje ga dugačka plaža, mnoštvo radnji, restorana i barova.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Kalelja
Ponuda svih letovališta u Španiji
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u letovalištu Kalelja:

Inline
Inline