hotel Ilios Hersonissos Krit leto

Hotel ILIOS Hersonissos Krit

Hotel ILIOS Hersonissos ***

Hotel ILIOS Hersonissos Krit se nalazi u glavnoj ulici u Hersonisosu, na oko 500 m od centra i na oko 500 m od plaže, na blagoj uzvišici.

hotel Ilios Hersonissos Krit
hotel Ilios Hersonissos Krit

Hotel ima zvanično 3*, ali po našem mišljenju zaslužuje 2*. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen na krovu hotela, sef (posebno se plaća). Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem (posebno se plaća), frižiderom (na zahtev-ograničen broj, posebno se plaća) i balkonom. Usluga: noćenje sa doručkom/doručak švedski sto – samoposluživanje/ ili polupansion / doručak švedski sto – samoposluživanje i večera – meni/.

www.hotelilios.gr

hotel Ilios Hersonissos Krit

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline