hotel Hersonissos Palace Hersonissos Krit

Hotel HERSONISSOS PALACE Hersonissos Krit

Hotel HERSONISSOS PALACE Hersonissos *****

Hotel HERSONISSOS PALACE Hersonissos se nalazi na oko 1,5 km od centra Hersonisosa i na oko 60 m od plaže.

hotel Hersonissos Palace Hersonissos Krit
hotel Hersonissos Palace Hersonissos Krit

Hotel HERSONISSOS PALACE Hersonissos pripada lancu Hersonisssos Group Hotels. Kompleks se sastoji iz glavne i anex zgrade (udaljene od glavne na oko 30m ). Hotel ima zvanično 5*, ali po našem mišljenju zaslužuje 4*. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, sauna, teren za tenis, teretana. Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i Anex sobe – (dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem koje se nalaze se u anex zgradi), opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, mini frižiderom, sefom (posebno se plaća) i balkonom ili terasom. Usluga: all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.

www.hersotels.gr/en/hersonissos-palace

hotel Hersonissos Palace Hersonissos Krit

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline