Hotel GRAND SEAS RESORT HOSTMARK Hurgada

Hotel GRAND SEAS RESORT HOSTMARK Hurgada

Hotel GRAND SEAS RESORT HOSTMARK Hurgada ****

Hotel GRAND SEAS RESORT HOSTMARK Hurgada je hotelski kompleks se nalazi u južnom delu Hurgade, u zalivu, sa sopstvenom peščanom plažom i nešto plićim morem, na oko 15 km od centra Hurgade.

Hotel GRAND SEAS RESORT HOSTMARK Hurgada

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. U sklopu hotelskog kompleksa se nalazi restoran, nekoliko barova, bazen, fitness centar, sauna, tereni za tenis, diskoteka, konferencijska sala, mogućnost bavljenja sportovima na vodi….Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom, mini barom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.grandseas-hostmark.com

Koncept All Inc

Hotel GRAND SEAS RESORT HOSTMARK Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline