Hotel GRAND Hersonissos

Hotel GRAND Hersonissos Krit

Hotel GRAND Hersonissos ****

Hotel GRAND Hersonissos se sastoji iz više zgrada, nalazi na oko 2,5 km od centra Hersonisosa, na oko 450 m od plaže od koje ga deli ulica.

hotel Grand Hersonissos Krit
hotel Grand Hersonissos Krit

U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen za decu i odrasle sa vodenim toboganima, teniski teren, bilijar, fitnes, masaža, đakuzi, zatvoreni bazen, stoni tenis, igraonica za decu. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i family sobe (porodična soba – jedna prostorija, odgovarajuće kvadrature za 4 osobe sa minimum 2 osnovna i 2 pomoćna lezaja ili sofom na razvlačenje), opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, frižiderom, sefom (posebno se plaća, klima uređajem i balkonom ili terasom. Sobe u prizemlju imaju ulaznu terasu. Usluga: polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje /.

www.grandhotel.gr

hotel Grand Hersonissos Krit

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline