hotel Golden Beach Hersonissos Krit

Hotel GOLDEN BEACH Hersonissos Krit

Hotel GOLDEN BEACH Hersonissos ****

Hotel GOLDEN BEACH Hersonissos Krit se nalazi na oko 200 m od centra Hersonisosa, na oko 40 m od plaže od koje ga deli ulica i par stepenika.

Hotel GOLDEN BEACH Hersonissos
Hotel GOLDEN BEACH Hersonissos

U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen koji se nalazi na krovu hotela. Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i family sobe (porodična soba – jedna prostorija, odgovarajuce kvadrature za 4 osobe sa minimum 2 osnovna i 2 pomoćna lezaja), opremljene sa TWC-om, TV-om , telefonom, sefom (posebno se plaća), klima uređajem i balkonom ili terasom. Usluga: polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje

www.goldenhotels.gr/en/golden-beach/hotel-overview

Hotel GOLDEN BEACH Hersonissos

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline