Hotel ELYSEES Hurgada

Hotel ELYSEES Hurgada

Hotel ELYSEES Hurgada ****

Hotel ELYSEES Hurgada se nalazi na oko 5 km od centra Hurgade (Sakale) i na oko 1 km od nove pešačke zone Memša (preko puta hotela Marriott).

Hotel ELYSEES Hurgada

Peščana plaža se nalazi na oko 100 m preko puta hotela. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Na plaži je i health club i spa centar sa teretanom (uz doplatu), sauna sa bazenom, salon lepote, diving centar…Hotelski kompleks se sastoji od više smeštajnih blokova i u svom sastavu ima: 2 manja bazena na otvorenom, restoran, bar, recepciju… Standardne sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju klimu, TWC, satelitsku TV, telefon… Usluga: polupansion – (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.elyseeshotel.net

Koncept All Inc

Hotel ELYSEES Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline