Hotel EL MOURADI BEACH Hammamet

Hotel EL MOURADI BEACH Hammamet 4*

hotel El Mouradi Beach Hammamet (5)
hotel El Mouradi Beach Hammamet

 

LOKACIJA
Hotel je smešten u bašti površine 3 ha i izlazi na dugu plažu sa belim peskom. Nalazi se u Hammamet Nordu, udaljen 6 km od Hammameta i 6 km od Nabuela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko 2 sata.

HOTELSKA PONUDA
Hotel sadrži: salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, saunu, jacuzzi, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu). Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 2 restorana, 2 bara, 1 sala za konferencije koja može da primi oko 300 posetilaca, 3 salona za sastanke. Fen se može pozajmiti na recepciji. Wi-fi u lobiju. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

SOBE
Hotel raspolaže sa 222 dvokrevetne sobe, 9 povezanih soba i 14 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv.

USLUGA
Polupansion ili All inclusive je na bazi švedskog stola.

SPORT I ZABAVA
Otvoreni bazen sa delom za decu, 2 zatvorena bazena, 2 osvetljena teniska terena, butik, frizerski salon, fitness centar, sauna, hamam, jacuzzi, masaža i spa centar. U neposrednoj blizini su vrhunski tereni za golf, Citrus i Yasmine, na oko 15 km udaljenosti, a prevoz do njih se plaća.


cene cenovnik


Ponuda svih letovališta u Tunisu
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Tunisu:

Inline
Inline