Hotel Don Juan Ljoret de Mar

Hotel DON JUAN Ljoret de Mar

Hotel DON JUAN Ljoret de Mar ***

Hotel DON JUAN Ljoret de Mar se nalazi se u turističkom centru grada, a na samo 400 m od plaže. Pored hotela se nalaze mnogobrojne radnje, restorani i diskoteke. Slobodno se može reći da je ovo jedan od poznatijih hotela u gradu i jedan od najvećih na Kosta Bravi. Otvoren je tokom cele godine, što je veoma dobro, jer većina hotela na Kosta Bravi zatvara tokom zime.

Hotel DON JUAN Ljoret de Mar
Hotel DON JUAN Ljoret de Mar

Kategorija: 3*

Usluga: Pun pansion – švedski sto.

Smeštaj: Hotel ima 800 dvokrevetnih i 70 jednokrevetnih soba koje su dosta prostrane, pa omogućavaju i prepravku u trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Svaka ima kompletno opremljeno kupatilo, SAT TV, telefon, terasu, centralno grejanje i sef.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje veliki hol gde se nalazi recepcija, bar restoran, salu za druženje, salu za aerobik, ping – pong salu, bilijar, zatvoreni i otvoreni bazen, teren za tenis, zatvoreni parking … Prilagođen je manjim i većim grupama kao i familijama.

Doplate: Korišćenje parkinga.

Hotel DON JUAN Ljoret de Mar

Ljoret de Mar je jedno od najposećenijih u Španiji. Udaljeno je od Barselone oko 70 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom i železničkom linijom. Ljoret de Mar j jedno je od najlepših letovališta na Sredozemnom moru.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Ljoret de Mar
Ponuda svih letovališta u Španiji
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u letovalištu Ljoret de Mar:

Inline
Inline