Hotel Continental Suncev Breg

Hotel CONTINENTAL Suncev Breg

Hotel CONTINENTAL Suncev Breg

Hotel CONTINENTAL Suncev Breg se nalazi u južnom delu kompleksa udaljen oko 300 metara od mora. Raspolaže sa restoranom, lobby barom, bazenom sa dečijom sekcijom, dečijim igralištem, masažom, stonim tenisom, sefovima na recepciji (dodatno se plaća) i menjačnicom.

CONTINENTAL 2*

Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (pomoni ležaj je malih dimenzija i mogu ga koristiti samo manja deca), sa TWC-om i balkonom. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak: švedski sto – samoposluživanje).

Hotel Continental Suncev Breg

CONTINENTAL 3*

Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, mini barom(uz doplatu) i telefonom. Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak švedski sto – samoposluživanje , večera-meni) ili All inclusive ( sve uključeno – po hotelskim pravilima).

Hotel Continental Suncev Breg

www.parkhotelcontinental.com

Sunčev Breg čini veliki broj hotela i različitih vanpansionskih sadržaja, okruženih izuzetno sredjenim zelenim površinama. brojnim restoranima, klubovima, diskotekama, akvaparku i na sportskim terenima gostima se nudi kvalitetna razonoda i rekreacija.

Ponuda svih letovališta u Bugarskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…

Ostale ponude smeštaja u Sunčevom bregu:

Inline
Inline