Hotel CLUB PARADISIO EL GOUNA RESORT Hurgada

Hotel CLUB PARADISIO EL GOUNA RESORT Hurgada

Hotel CLUB PARADISIO EL GOUNA RESORT Hurgada ****

Hotel CLUB PARADISIO EL GOUNA RESORT Hurgada je hotelski kompleks se nalazi u El Gouna-i, na oko 20 km od Hurgade i na oko 2 km od Abu Tig Marine, a oko 1 km od centra El Gouna-e.

Hotel CLUB PARADISIO EL GOUNA RESORT Hurgada

Hotel je smešten na lepoj peščanoj plaži dugoj oko 2 km, sa lagunom i peščanim sprudom i sa plićom vodom u pojedinim delovima. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. Hotel je renoviran pre 3 godine. U svom sastavu hotel ima: 3 bazena ( od kojih se 2 dogrevaju u zimskom periodu), 1 bazen za decu, restoran, bistro, 2 bara, diskoteku, mogućnost bavljenja različitim sportskim aktivnostima, Spa & Welness Club, fitnes centar, animacija… Standardne sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane i imaju TWC, TV, telefon, sef, mini bar… U standardnoj sobi hotel dozvoljava smeštaj maksimum 1 deteta do 13.99 god. u pratnji 2 odrasle osobe. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.clubparadisio.elgouna.com

Koncept All Inc

Hotel CLUB PARADISIO EL GOUNA RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline