Hotel Central Hersonissos Hersonissos Krit

Hotel CENTRAL HERSONISSOS Hersonissos Krit

Hotel CENTRAL HERSONISSOS Hersonissos ***

Hotel CENTRAL HERSONISSOS Hersonissos se sastoji iz dve zgrade i nalazi se na blagoj uzbrdici, na oko 300 m od centra Hersonisosa i na oko 350 m od plaže.

Hotel Central Hersonissos Hersonissos Krit
Hotel Central Hersonissos Hersonissos Krit

U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, sef (posebno se plaća) i bazen. Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem (posebno se plaća), frižiderom (na zahtev-ograničen broj i posebno se plaća) i balkonom ili terasom. Usluga: noćenje sa doručkom/doručak švedski sto – samoposluživanje/ ili polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/

www.centralhersonissos.com

Hotel Central Hersonissos Hersonissos Krit

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline