Hotel CARIBBEAN WORLD SOMA BAY RESORT Hurgada

Hotel CARIBBEAN WORLD SOMA BAY RESORT Hurgada

Hotel CARIBBEAN WORLD SOMA BAY RESORT Hurgada *****

Hotel CARIBBEAN WORLD SOMA BAY RESORT Hurgada je hotelski kompleks se nalazi na oko 40km južno od Hurgade u oblasti Soma Bay, ukupne površine 140000m2.

Hotel CARIBBEAN WORLD SOMA BAY RESORT Hurgada

Hotel poseduje lepu peščanu plažu dugu oko 1 km. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada i vila. Smeštaj se vrši po principu “ run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. U svom sastavu poseduje: nekoliko restorana i barova, diskoteku, 3 bazena, bazen za decu, Health Club & Spa, Aqua park, diving centar, terene za brojne sportove…Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene satelitskom LCD TV, TWC, mini frižiderom, telefonom… Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.caribbeanworldresorts.com

Koncept All Inc

Hotel CARIBBEAN WORLD SOMA BAY RESORT Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline