hotel Ariti Grand Krf

Hotel ARITI GRAND Kanoni Krf

Hotel ARITI GRAND Kanoni ****

Hotel ARITI GRAND Kanoni se nalazi u mestu Kanoni, predgrađe grada Krf, na oko 4 km od centra Krfa, u neposrednoj blizini aerodroma i na oko 400 m od mora.

Hotel ARITI GRAND Kanoni Krf
Hotel ARITI GRAND Kanoni Krf

Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, Economy sobe (dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, manje kvadrature u odnosu na standardne) i Family sobe ( porodična soba – jedna prostorija, odgovarajuce kvadrature za 4 osobe sa minimum 2 osnovna i 2 pomoćna lezaja ili sofom na otvaranje za dvoje dece), opremljene TWC-om, TV-om, mini barom (posebno se plaća), klima uređajem, fenom, telefonom i balkonom ili terasom. U sklopu hotela nalazi se bazen sa odeljkom za decu, bar, restoran, konferencijska sala, sef, parking. Usluga: noćenje sa doručkom – /doručak kontinentalni /.

www.aritihotel.com

Hotel ARITI GRAND Kanoni Krf


Tokom letovanja na ostrvu Krf možete ići na neki od izleta: Island hopping- obilazak ostrva Paxos, Antipaxos i Belih pećina, Island & minland explorer- poseta Parge i ostrva Paxos, Blue lagoon- poseta mestu gde je snimljen film Plava laguna, Albanija, Janjina, ostrvo Vido i AqualandPonuda smeštaja na ostrvu Krf
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krf:

Inline
Inline