hotel Angelina Sidari

Hotel ANGELINA Sidari Krf

Hotel ANGELINA Sidari Krf

Hotel ANGELINA Sidari je kompleks koji se nalazi u Sidari-u, na oko 200 m od najbliže plaže i na oko 300m od od poznate plaže Canal D’amour.

hotel Angelina Sidari
hotel Angelina Sidari

Hotel poseduje studija za 2 osobe (od kojih neki imaju mogućnost pomoćnog ležaja) i apartmane za 3 osobe (od kojih neki imaju mogućnost pomoćnog ležaja), opremljene TWC-om, mini čajnom kuhinjom, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća) i balkonom ili terasom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen sa odeljkom za decu, sef (posebno se plaća). Usluga: noćenje sa doručkom /doručak – meni/ ili polupansion /doručak i večera – meni/.
VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

www.angelinahotel.com

hotel Angelina Sidari

Tokom letovanja na ostrvu Krf možete ići na neki od izleta: Island hopping- obilazak ostrva Paxos, Antipaxos i Belih pećina, Island & minland explorer- poseta Parge i ostrva Paxos, Blue lagoon- poseta mestu gde je snimljen film Plava laguna, Albanija, Janjina, ostrvo Vido i AqualandPonuda smeštaja na ostrvu Krf
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krf:

Inline
Inline