Hotel AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA Hurgada

Hotel AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA Hurgada

Hotel AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA Hurgada *****

Hotel AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA Hurgada je hotelski kompleks je smešten u oblasti Soma Bay, na oko 5 km od Safage i na oko 50 km od Hurgade.

Hotel AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA Hurgada

Hotelski kompleks se sastoji od 2 zgrade na 4 sprata i u svom sastavu ima: 2 bazena – sa delom za decu (sa 2 mala tobogana), od kojih se jedan dogreva tokom zime, 4 restorana, 4 bara, terene za brojne sportove, bilijar, stoni tenis, teretanu, animaciju, spa centar… Plaža je peščana. Postoji ponton preko koga se dolazi do duboke vode i koralnog grebena, a u većem delu more je plitko. Za goste hotela suncobrani i ležaljke se ne doplaćuju. Sve standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, flat screen SAT/TV, telefonom, mini barom, sefom… Hotel dozvoljava smeštaj maksimum 1 deteta do 13,99 god. po sobi, u pratnji 2 odrasle osobe. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.amwajhotelsint.com

Koncept All Inc

Hotel AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA Hurgada

Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike izuzetno važno. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto profesionalnih ronilaca i amatera, kao i zaljubljenika morske flore i faune. Izuzetno dobra pozicija grada Vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hurgada:

Inline
Inline