Hotel Aggelo Stalis Krit

Hotel AGGELO Stalis Krit

Hotel AGGELO Stalis ***

Hotel AGGELO Stalis je manji hotelski kompleks koji se sastoji iz glavne zgrade i 4 smeštajna objekta van centralne zgrade, bungalovskog tipa.

Hotel Aggelo Stalis Krit
Hotel Aggelo Stalis Krit

Nalazi se u Stalisu, na oko 100 m od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, decije igraliste, sef (posebno se plaća), bilijar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i family sobe (porodična soba – jedna prostorija, odgovarajuće kvadrature za 4 osobe sa minimum 2 osnovna i 2 pomoćna lezaja), opremljene sa TWC-om, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća), mini frižiderom i sefom (posebno se plaća) i balkonom ili terasom. Sobe u prizemlju imaju ulaznu terasu. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak švedski sto –samoposluživanje / ili polupansion /doručak švedski sto – samoposluživanje, večera – meni/.

www.aggelohotel.gr

Hotel Aggelo Stalis Krit

Stalis se nalazi na oko 35 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita i na oko 10 km Hersonisosa od koga se razlikuje po ne tako živom noćnom provodu pa ga predivne peščane plaže sa dugim plićakom pogodnim za decu čine idealnim mestom za porodice sa decom i sve one koji žele nešto mirniji odmor.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

Inline
Inline