Ouranopolis

Letovanje Ouranopolis 2015.

Letovanje Ouranopolis 2015.Ouranopolis je izuzetni grad koji se nalazi na granici ljudskog sa Božanskim, jer spaja Svetu Goru sa preostalim delom Grčke, nalazi se 120 km od Soluna. Velikodušno nagrađuje svakog posetioca svojim prirodnim lepotama, skladno kombinujući planinu i more poznato po nebesko plavoj vodi. Karakteristika Ouranopolisa je mir koji u njemu vlada i koji će pružiti odmor svim posetiocima istrošenim od svakodnevnog života i stresa.
Predlazemo da počnete dan lepim tradicionalnim doručkom na plaži u nekom od restorana na obali mora. Zatim kupite predmete narodne umetnosti u seoskim ulicama, gde ćete naći i samouke umetnike koi prave dekorativne predmete od suvog cveća, stakla i drugih materijala.
Za ručak možete uživati u fantastično pripremljenoj svežoj ribi i piti prvoklasno vino sa Svete Gore, dok Vas osvežava povetarac sa mora. Prošetajte mestom gde će Vas ljubazni domaćini pozdravljati osmesima i doprineti da se osećate kao kod kuće.
U večernjim satima možete otići u neki od prelepih restorana i Uzo barova, gde možete čuti tradicionalne grčke pesme u izvođenju lokalnih pevača.
I još, preko puta se nalazi ostrvce Amuljani što omamljuje lepim, nestvarnim plažama, bujnim rastinjem, “pogledom” – do koga se svakih pola sata stiže brodićem.

Ouranopolis je udaljen od Novog Sada oko 855 km, a od Beograda oko 765 km.

Za letovanje 2015. u mestu Ouranopolis pripremili smo Vam hotelski smeštaj.

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

HoteliCenovniciSpecijalne ponudeRezerviši

pretraga hotela
cenovnik hotela
cenovnik hotela sa autobuskim prevozom

specijalne ponude

Specijalna ponuda NEOS MARMARAS

Specijalna ponuda NEOS MARMARAS Paket aranžman 12 DANA – PAKET ARANŽMAN – BUS + SMEŠTAJ Termini: 19.07. i 28.07.2016.  CENA ARANŽMANA 169 € Smeštaj u vilama ORAMA i ASTRI Broj mesta je ograničen, akcijska ponuda traje do popune kapaciteta! Program ULTRA LAST MINUTE važi ISKLJUČIVO ZA NOVE REZERVACIJE USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj … Read more…

0 comments

Upitnik

Slanje upitnika ne znači i automatski potvrđenu rezervaciju. Popunite upitnik i pošaljite rezervaciju. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku…

Vaše ime (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaša e-mail adresa (obavezno)

Zanima me smeštaj u mestu:

Objekat:

Smeštaj / vrsta sobe:
1/11/21/31/41/51/61/71/8

Polazak ili prijava u hotel

Povratak ili odjava iz hotela

Broj odraslih putnika

Broj dece 2-12 godina

Broj dece do 2 godine

Vrsta prevoza
autobusomavionomsopstvenim prevozom

Napomena

Kako bi izbegli zlonamerne poruke popunite polja
captcha

Inline
Inline