Kalamici

KALAMICI

apartmani i hoteli – letovanje 2016.

Letovanje Kalamici 2016.Kalamici se nalazi na jugoistočnoj strani poluostrva Sitonija, oko 8 km od mesta mesta Sikija i 160 km od Soluna Blizina Sartija (15 km) i Neos Marmarasa (30 km) moci ce da upotpune Vaš odmor ukoliko se zaželite noćnog života i letnje vreve.
Kalamici je živopisno, malo, mirno mesto za porodični odmor. U prelepoj uvali, zaštićena od talasa i vetrova, čine ovo malo mesto bajkovito. Idealno je za sve koji žele da svoj odmor provedu u potpuno opuštajućem okruženju, na prelepoj prostranoj peščanoj plaži i daleko od buke, noćnog života. Ponuda marketa i taverni, kao i kafića uz plažu dovoljna je da Vam u Kalamitsiju ništa neće nedostajati.
Organizovani izleti koje nikako ne treba propustiti… Sveta gora, Meteori, Solun, grčko veče, mini krstarenja… a sve to uz nezaboravno uživanje u azurnoj, besprekorno čistoj vodi Egeja oduvek privlači turiste iz čitave Evrope.

Kalamici je udaljen od Novog Sada oko 885 km, a od Beograda oko 795 km.

Za letovanje 2016. godine u mestu Kalamici pripremili smo za Vas aranžmane gde možete da birate da li želite da smeštaj bude hoteli ili apartmani.

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

Kalamici apartmani

Vila KALAMITSI PARADISE

vila Kalamitsi Paradise Kalamici

Vila KALAMITSI PARADISE se nalazi na 100 metara od jedne od najlepših plaža Sitonije

Vila MAGDA

vila Magda Kalamici

Vila MAGDA se nalazi na 80m od plaže u najlepšem delu Kalamicija

Kalamici hoteli

U ponudi za letovanje u Grčkoj 2016. se nalaze hoteli koji su dostupni putnicima na autobuskom ili sopstvenom prevozu.

hoteli Grcka

Inline
Inline