Jerisos

JERISOS

letovanje 2016.

Jerisos se nalazi u samom srcu pravoslavlja, nadomak Svete Gore. Na istočnoj obali Halkidikija na jednoj od mnogobrojnih peščanih plaža koju zapljuskuje tirkizno plavo more, još u VII veku pre Hrista nikao je antički grad po imenu Akantos kao glavna luka s flotilom antičke Grcke. Nekad Akantos, a kasnije Jerisos je ribarsko mesto, sa svojih 3500 stanovnika, koje je doskora bilo poznato po najvećem ulovu riba i zanatskoj, tradicionalnoj izradi brodića od borovine,a danas jedno od najlepših turističkih mesta na Halkidikiju . Pored hotela, od nekadašnjih ribarskih kuća, nastale su kuće sa apartmanima za mnogobrojne turiste. Dugačku i peščanu plažu sa prirodnim hladom, od grada deli parkić sa pešačkom zonom. Tu su taverne, beach barovi, prodavnice, mega marketi i ostali turistički sadržaji.

JerisosIz luke Jerisosa kreću svakodnevno brodovi za istočnu obalu Svete Gore.
Jerisos se nalazi 120 km od Soluna, na trećem prstu Halkidikija (Atos). Omogućuje vam da budete u samom srcu pravoslavlja, neposredno uz Svetu goru. To je malo ribarsko mesto koje posetiocima pruža nesvakidašnji osećaj opuštenosti i spokoja. Plaža u ovom grčkom letovalištu važi za jednu od najlepših plaža u Grčkoj. Nema gužve i idealno je za odlazak sa decom.

Jerisos je udaljen od Novog Sada oko 840 km, a od Beograda oko 750 km.

Za letovanje 2016. godine pripremili smo Vam smeštaj u apartmanima i hotelima

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

Ponuda apartmana u Jerisosu

Vila MIXANIKUS

vila Mixanikus Jerisos

Vila MIXANIKUS nalazi se na 80m od plaže

Vila PETROU

vila Petrou Jerisos

Vila PETROU je smeštena na samo 80 m od plaže

Vila EVANGELIA

vila Evangelia Jerisos

Vila EVANGELIA je udaljena od plaže 40 m

Vila MARIA

vila Maria Jerisos

Vila MARIA se nalazi na 80m udaljenosti od plaže

Vila AVRAMIDIS

vila Avramidis Jerisos

Vila AVRAMIDIS se nalazi na 70 metara od plaže

Ponuda hotela u Jerisosu

hoteli Grcka

Inline
Inline